Blog over Hybrid electronics

Gedrukte electronica

23-05-2018

Over printed electronics gaf Hans van de Mortel, directeur/eigenaar van Metafas, tijdens het User Interface Design seminar een presentatie getiteld ‘From switch to swipe’. Metafas in Asten (23 medewerkers) ontwikkelt en produceert userinterfacing (front- en bedieningspanelen) en printed electronics. Voor industrieel gebruik is zeefdrukken de gangbare techniek. Metafas gebruikt de geavanceerde Computer-to-Screen-methode voor de belichting van een zeef met het gewenste patroon. Van de Mortel werkte begin deze eeuw bij Philips al aan draagbare elektronica en nam 6 jaar geleden Metafas over.

Meer lezen

Hybrid electronics

06-03-2018

Hybrid electronics zijn in principe hetzelfde als flexible electronics. Hoewel, aan hybrid electronics is een extra component toegevoegd, namelijk een microchip genaamd Integrated Circuit. Door de combinatie tussen de IC en gedrukte zilversporen is het mogelijk om deze hybride electronics toe te passen op folie met flexibelere functionaliteiten, wat voor veel nieuwe innovaties kan leiden.

Meer lezen

Leveringsvoorwaarden    -    Privacyverklaring     -     Copyright © 2018 Metafas    -     Ontwerp & realisatie: www.orange-design.nl